De Vrijmetselaarsloge “De Drie Kolommen” is geïnstalleerd in 1767 en een onderdeel van de Vrijmetselarij in Rotterdam. De Loge komt elke donderdagavond bijeen, met uitzondering van de zomermaanden juli en augustus. De bijeenkomsten vangen doorgaans aan om 20.00 uur en worden gehouden aan de Oostmaaslaan 950 te Rotterdam.

Een Historische Blik op Vrijmetselaarsloge “De Drie Kolommen” in Rotterdam!

In 1767 zag de Vrijmetselaarsloge “De Drie Kolommen” het levenslicht. Sindsdien heeft deze eeuwenoude broederschap een belangrijke rol gespeeld in de regio Rotterdam. De loge komt wekelijks samen op donderdagavonden, met uitzondering van de zomermaanden juli en augustus. De bijeenkomsten starten om 20.00 uur en vinden plaats aan de Oostmaaslaan 950 te Rotterdam.

Deze loge is doordrenkt van geschiedenis en traditie, waarbij rituelen en symbolen worden ingezet om de leden te leiden naar diepere inzichten. De donderdagavonden bieden een unieke gelegenheid voor mannen vanaf 25 jaar. Als zij nieuwsgierig zijn naar de filosofie van de vrijmetselarij, dan kunnen zij kennis maken met onze eeuwenoude broederschap.

De locatie aan de Oostmaaslaan 950 komen we bij elkaar. Het is niet alleen een fysieke locatie, maar ook een symbolisch en spiritueel centrum waar mannen samenkomen om zich te verdiepen in de rijke tradities van de vrijmetselarij.

Of je nu een zoekende ziel bent, een filosofisch ingestelde geest hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de eeuwenoude rituelen en symbolen, de donderdagavonden van Vrijmetselaarsloge “De Drie Kolommen” bieden een uitnodigende omgeving voor persoonlijke groei en zelfontplooiing.

Ontdek de geschiedenis, de tradities en de broederschap die deze loge kenmerken, en overweeg om zelf deel te nemen aan een open dag om te ervaren wat de vrijmetselarij te bieden heeft.

Loge Drie Kolommen valt onder de Orde van Vrijmetselaren!

Kijk hier voor onze eerstvolgende Open Dag!